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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Arroz e Feijão. Para informações adicionais entre em contato com cnpaf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Algodão; Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
14/07/2010 |
Data da última atualização: |
02/06/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
OLIVEIRA, M. G. de C.; BASSINELLO, P. Z.; DEVILLA, I. A.; ASCHERI, D. P. R. |
Afiliação: |
MARCIA GONZAGA DE CASTRO OLIVEIRA, CNPAF; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF; IVANO ALESSANDRO DEVILLA, UEG; DIEGO PALMIRO RAMIREZ ASCHERI, UEG. |
Título: |
Caracterização da qualidade de diferentes proporções da mistura de arroz tipo 1: branco e parboilizado. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Brasileira de Armazenamento, Viçosa, MG, v. 34, n. 2, p. 111-121, 2009. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Nutriente do arroz; Qualidade do grão de arroz. |
Thesagro: |
Arroz; Arroz Beneficiado; Arroz Parboilizado; Oryza Sativa. |
Categoria do assunto: |
-- Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
LEADER 00700naa a2200217 a 4500 001 1874659 005 2017-06-02 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aOLIVEIRA, M. G. de C. 245 $aCaracterização da qualidade de diferentes proporções da mistura de arroz tipo 1$bbranco e parboilizado. 260 $c2009 650 $aArroz 650 $aArroz Beneficiado 650 $aArroz Parboilizado 650 $aOryza Sativa 653 $aNutriente do arroz 653 $aQualidade do grão de arroz 700 1 $aBASSINELLO, P. Z. 700 1 $aDEVILLA, I. A. 700 1 $aASCHERI, D. P. R. 773 $tRevista Brasileira de Armazenamento, Viçosa, MG$gv. 34, n. 2, p. 111-121, 2009.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Registro |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
24/01/2006 |
Data da última atualização: |
18/01/2013 |
Autoria: |
PAIVA, L. V.; SOUZA, M. de; PAIVA, E. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPMS. |
Título: |
Relações entre o declínio dos citros e os teores de macro e de micronutrientes em diversos orgãos da planta. |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
Laranja, Cordeirópolis, v. 20, n. 2, p. 385-398, 1999. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The concentration of nutrients in a number of tissues of oranges after infection with citrus blight was studied. The plants tested were oranges (Valencia) grown on lime rootstocks (Rangpur) which were grown in a commercial orchard, located in Bebedouro Country, Sao Paulo, Brazil. Nutrient measurements were taken from 5 plant tissues (bark, trunk wood, root skin, root wood and leaf). Soil samples were taken under each plant utilized on the experiment. As the disease progressed the amounts of N, K, Mg, S, Cu, Fe and Zn in the dry matter of stem bark, N in the xylem dry matter and S, Cu, Mn and Zn in the leaf dry matter increased. The amounts of K in the leaf dry matter decreased with increasing infection. Accumulation of Zn in the bark was the parameter which best represented the evolution of citrus blight.. |
Palavras-Chave: |
Orange; Plant diseases; Trunks. |
Thesaurus NAL: |
bark; copper; fruit crops; iron; leaves; magnesium; nitrogen; nutrients; plant pathology; plant tissues; potassium; roots; soil; sulfur; zinc. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01730naa a2200361 a 4500 001 1489145 005 2013-01-18 008 1999 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPAIVA, L. V. 245 $aRelações entre o declínio dos citros e os teores de macro e de micronutrientes em diversos orgãos da planta.$h[electronic resource] 260 $c1999 520 $aThe concentration of nutrients in a number of tissues of oranges after infection with citrus blight was studied. The plants tested were oranges (Valencia) grown on lime rootstocks (Rangpur) which were grown in a commercial orchard, located in Bebedouro Country, Sao Paulo, Brazil. Nutrient measurements were taken from 5 plant tissues (bark, trunk wood, root skin, root wood and leaf). Soil samples were taken under each plant utilized on the experiment. As the disease progressed the amounts of N, K, Mg, S, Cu, Fe and Zn in the dry matter of stem bark, N in the xylem dry matter and S, Cu, Mn and Zn in the leaf dry matter increased. The amounts of K in the leaf dry matter decreased with increasing infection. Accumulation of Zn in the bark was the parameter which best represented the evolution of citrus blight.. 650 $abark 650 $acopper 650 $afruit crops 650 $airon 650 $aleaves 650 $amagnesium 650 $anitrogen 650 $anutrients 650 $aplant pathology 650 $aplant tissues 650 $apotassium 650 $aroots 650 $asoil 650 $asulfur 650 $azinc 653 $aOrange 653 $aPlant diseases 653 $aTrunks 700 1 $aSOUZA, M. de 700 1 $aPAIVA, E. 773 $tLaranja, Cordeirópolis$gv. 20, n. 2, p. 385-398, 1999.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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